Nieuwe start cursussen edelsmeden!

Wat een domper was dat, alweer 2,5 jaar geleden. Het sluiten van mijn fijne atelier in Makkinga. Met pijn in mijn hart heb ik mijn cursisten ‘naar huis’ moeten sturen.

Na een lange zoektocht heb ik inmiddels weer een geschikte ruimte gevonden in de oude tuinbouwschool in Frederiksoord (Drenthe). Een geweldig mooie, ruime locatie met veel licht en een schitterend uitzicht op de tuin en de kassen. Op14 augustus krijg ik de sleutel en gaat het klussen beginnen. Het heeft lang leeg gestaan en er moet dus veel geschilderd worden en een nieuwe vloer gelegd, een keukenblokje ingebouwd en dan verhuizen. Dat betekent, als alles mee zit, dat we in de week van 21 september weer kunnen starten met de cursussen. Weer in kleine groepjes zoals altijd. Zolang de 1,5 meter regeling nog geldt zijn we met maximaal 4 cursisten. Als dit niet meer nodig is zijn er weer 6 mensen welkom per groep. Je krijgt dus gegarandeerd veel aandacht voor jouw eigen leerproces. Je leert vanaf het eerste begin hoe je een sieraad maakt van zilver of een ander (edel)metaal. Naast het aanleren van veel verschillende technieken krijgt ook het ontwerpen ruime aandacht. 

In eerste instantie ga ik uit van een groep op de dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur en een op de donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Als er meer belangstelling is, breid ik het aantal groepen weer uit.

 De cursusprijs is € 475,- voor 12 lessen van 2,5 uur. Meer informatie over de cursussen vind je binnenkort op deze website. 

Heb je zin om jouw edelsmeedkunsten te gaan ontdekken of misschien wel verder te gaan verdiepen en mooie sieraden of objecten te maken onder mijn begeleiding, dan kun je je nu al aanmelden door een mail te sturen naar: info@silver-stones.nl

Ik hoop je in september te zien op de cursus!

Margriet. 

Cursus Edelsmeden Drenthe Atelier Silver & Stones