Gedenk je geliefde met een sieraad

Gedenksieraden: een blijvende, persoonlijke herinnering.

Afscheid nemen van een geliefde is een moeilijk proces. Waar je in het begin zijn stem nog hoort, haar gezicht nog levendig voor je ziet, of zijn armen nog om je heen voelt, vervaagt dat langzamerhand. Foto's helpen dan om de herinnering te bewaren.

Bij Atelier Silver & Stones kun je nu een sieraad laten maken waar je een herinnering aan je geliefde in verwerkt. Dat kan een klein beetje as zijn, een lok haar of een foto, maar ook een trouwring of alleen een herinnering in de vorm van een thema of eigenschap. Op die manier kun je de herinnering aan je geliefde altijd bij je dragen.

Ook een object zoals een doosje, een houder voor een waxinelichtje of een kandelaar voor thuis of op je bureau maak ik met liefde en helemaal naar jouw wensen.

Ik bespreek samen met jou je wensen en ideeën en de mogelijkheden voor een ontwerp. Zo wordt het voor jou een waardevolle, persoonlijke herinnering.

Wil je meer informatie of de mogelijkheden eens met mij bespreken? Kijk dan op www.silver-stones.nl/gedenken of stuur me een mail naar: info@silver-stones.nl.

Assieraden en gedenkobjecten