Nieuws

Cursus Edelsmeden Drenthe Atelier Silver & Stones

De cursussen edelsmeden voor dit najaar komen er weer aan! Op dinsdag 14 en donderdag 16 september gaan we weer van start. Er is nog (beperkt)  plaats in alle groepen. Wil je meedoen? Geef je dan snel op! 

Je vindt hier meer informatie over de cursussen 

Workshop edelsmeden

In de maanden juni, juli en september geef ik iedere week workshops edelsmeden van een halve of een hele dag. In een heel kleine groep (maximaal 4 personen) leer je de beginselen van het edelsmeden. Heb je in om ook eens te werken met echt zilver en een eigen sieraad te maken? Geef je dan nu op! Kijk op de pagina workshops voor meer informatie. 

Cursus Edelsmeden Drenthe Atelier Silver & Stones

Opening en open dagen op 19 en 20 september van 13.00 tot 17.00 uur. 

Het is bijna zo ver! Op zaterdag 19 en zondag 20 september open ik de deuren van mijn nieuwe atelier en coachpraktijk De Levenspuzzel, samen in één ruimte. Die dagen van 13.00 tot 17.00 uur zijn atelier en praktijk open voor iedereen die een kijkje wil nemen. Proef de sfeer in het atelier en kijk of je zin hebt om aan de slag te gaan met het maken van je eigen sieraden in de cursus edelsmeden. Of ontdek wat ik voor je kan betekenen in mijn coachpraktijk. 

Cursus Edelsmeden Drenthe Atelier Silver & Stones

Wat een domper was dat, alweer 2,5 jaar geleden. Het sluiten van mijn fijne atelier in Makkinga. Met pijn in mijn hart heb ik mijn cursisten ‘naar huis’ moeten sturen.

Door een verhuizing ben ik helaas niet meer in de gelegenheid om de cursussen edelsmeden voort te zetten. Voor een goede cursus kunt u nog wel terrecht bij: 

Atelier The Jewelry Story, Jan Kerkstra

Atelier Edelsmeden Leeuwarden, Sanne Bergsma