Nieuws

Assieraden en gedenkobjecten

Gedenksieraden: een blijvende, persoonlijke herinnering.

Afscheid nemen van een geliefde is een moeilijk proces. Waar je in het begin zijn stem nog hoort, haar gezicht nog levendig voor je ziet, of zijn armen nog om je heen voelt, vervaagt dat langzamerhand. Foto's helpen dan om de herinnering te bewaren.

Er zijn nog een paar plekken open voor de cursussen edelsmeden van januari. Wil je nog meedoen, geef je dan snel op!

We starten op dinsdag 17 en donderdag 23 januari 2023. Meer informatie over de cursus vind je hier

Cursus Edelsmeden Drenthe Atelier Silver & Stones

De cursussen edelsmeden voor dit najaar komen er weer aan! Op dinsdag 14 en donderdag 16 september gaan we weer van start. Er is nog (beperkt)  plaats in alle groepen. Wil je meedoen? Geef je dan snel op! 

Je vindt hier meer informatie over de cursussen 

Workshop edelsmeden

In de maanden juni, juli en september geef ik iedere week workshops edelsmeden van een halve of een hele dag. In een heel kleine groep (maximaal 4 personen) leer je de beginselen van het edelsmeden. Heb je in om ook eens te werken met echt zilver en een eigen sieraad te maken? Geef je dan nu op! Kijk op de pagina workshops voor meer informatie. 

Cursus Edelsmeden Drenthe Atelier Silver & Stones

Opening en open dagen op 19 en 20 september van 13.00 tot 17.00 uur. 

Het is bijna zo ver! Op zaterdag 19 en zondag 20 september open ik de deuren van mijn nieuwe atelier en coachpraktijk De Levenspuzzel, samen in één ruimte. Die dagen van 13.00 tot 17.00 uur zijn atelier en praktijk open voor iedereen die een kijkje wil nemen. Proef de sfeer in het atelier en kijk of je zin hebt om aan de slag te gaan met het maken van je eigen sieraden in de cursus edelsmeden. Of ontdek wat ik voor je kan betekenen in mijn coachpraktijk.