Nieuws

Cursus Edelsmeden Drenthe Atelier Silver & Stones

Opening en open dagen op 19 en 20 september van 13.00 tot 17.00 uur. 

Het is bijna zo ver! Op zaterdag 19 en zondag 20 september open ik de deuren van mijn nieuwe atelier en coachpraktijk De Levenspuzzel, samen in één ruimte. Die dagen van 13.00 tot 17.00 uur zijn atelier en praktijk open voor iedereen die een kijkje wil nemen. Proef de sfeer in het atelier en kijk of je zin hebt om aan de slag te gaan met het maken van je eigen sieraden in de cursus edelsmeden. Of ontdek wat ik voor je kan betekenen in mijn coachpraktijk. 

Cursus Edelsmeden Drenthe Atelier Silver & Stones

Wat een domper was dat, alweer 2,5 jaar geleden. Het sluiten van mijn fijne atelier in Makkinga. Met pijn in mijn hart heb ik mijn cursisten ‘naar huis’ moeten sturen.

Door een verhuizing ben ik helaas niet meer in de gelegenheid om de cursussen edelsmeden voort te zetten. Voor een goede cursus kunt u nog wel terrecht bij: 

Atelier The Jewelry Story, Jan Kerkstra

Atelier Edelsmeden Leeuwarden, Sanne Bergsma

In januari starten zoals gebruikelijk de nieuwe cursussen weer. Nieuw komend  jaar is dat we gaan werken in series van vier lessen Dit geeft starters de mogelijkheid om eerst vier lessen kennis te maken met het ambacht. Heb je dan zin om door te gaan? Dan kun je inschrijven voor de volgende vier lessen. Per seizoen zijn er drie series van vier lessen, dus in totaal de 'oude bekende' twaalf lessen. We starten op dinsdag 16 en donderdag 18 januari 2018. Heb je zin om mee te doen? Geef je snel op, want de belangstelling is groot!

De cursussen van dit najaar zijn alweer een eind gevorderd en hebben alweer veel mooie creaties opgeleverd. Hierbij een paar indrukken. Je ziet een hanger met een groen toermalijn kristal, een ring met een mooie labradoriet en een ring met een zwarte parel. Met excuses voor de matige fotokwaliteit.